Waarom onze macarons?
Wat maakt onze macarons bijzonder. Waarom zou u onze macarons kiezen en niet de goedkope macarons uit de supermarkt?
Wij hebben twee verschillende patissiers voor onze macarons. Namelijk Coup de Pates uit Frankrijk en een hele goede patissier uit België. Coup de Pates gevestigd in FERRIERE-EN-BRIE. De patissiers werkzaam bij Coup de Pates besteden veel tijd aan research en ontwikkeling. Traditie en ontwikkeling is de mooie combinatie van dit bedrijf.
De macarons worden vakkundig gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten. De eieren die gebruikt worden zijn van vrije uitloop kippen. De kwaliteit van de macaron zit in de kwaliteit van de ingrediënten en de vakmanschap van de patissiers. Deze mooie macarons hebben de eigenschap net als goede wijn, dat je ze nog lang proeft nadat je ze hebt gegeten. De heerlijke smaak van de amandelen die verwerkt zijn in de koekjes proef je nog lang. De smaken van de vullingen zijn natuurlijk, fris en vol smaak.
De macarons worden na de productie in Frankrijk snel diep ingevroren, zodat alle smaak behouden blijft. De macarons komen bij ons diepgevroren binnen en voordat ze verzonden worden naar u, ontdooien we ze. Ze zijn dan weer net alsof ze net gemaakt zijn. Heerlijk vers, krokant met de smeuïge binnenkant.
De macarons van uit Frankrijk leveren wij altijd als een mix van smaken (6 smaken). Omdat veel klanten ook de behoefte hebben aan soms maar 1 smaak macaron of kleur voor een gelegenheid, zijn we op zoek gegaan naar een producent, waar wij ook per smaak of kleur konden inkopen. Een Belgische patissier maakt deze nu voor ons op het kwaliteitsniveau dat we wensen en vergelijkbaar is met Coup de Pates.
Wij zullen altijd erbij vermelden of het om de Franse of de Belgische macarons gaat.